PERIKUNNILLE

Olemme kuolinpesien ja perikuntien auttamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme apua kokonaisten kiinteistöjen, sekä myös pienempien asuntojen irtaimistojen arvioimisessa ja myynnistä. Haluamme auttaa asiakkaitamme heidän toiveiden mukaiseen lopputuloksen löytämiseksi ja siihen myös pääsemiseksi.

Voimme arvioida kiinteistöjen, tavaraerien, yms. realistisen arvon ja neuvomme asiakkaalle hänen toiveiden mukaisesti viisaimman etenimistavan parhaimpaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Ostamme kuolinpesien ja perikuntien tavaraeriä, sekä yhteistyökumppanimme remontoi ja ottaa myyntiin asiakkaidemme kiinteistöjä. Neuvomme, mikäli jollakin muulla tavalla olisi viisaampaa edetä asian suhteen.Voimme siis hoitaa tarvittaessa kuolinpesän/perikunnan neuvomisesta, lakipalveluista asunnon tyhjentämisestä, remontointiin ja myyntiin asti.

Ensimmäinen käynti, sekä Arviokäynnit ovat meillä aina ilmaisia. Pääpaikkamme on Oulu, mutta toimimme koko Suomessa. Asiakkaiden arvostaminen, ystävällisyys ja rehellisyys on toimintamme kulmakiviä. Emme suutu, vaikka ette alkaisi yhteistyöhön kanssamme.