Palvelumme

PERIKUNNILLE

Olemme kuolinpesien ja perikuntien auttamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme apua kokonaisten kiinteistöjen, sekä myös pienempien asuntojen irtaimistojen arvioimisessa ja myynnistä. Haluamme auttaa asiakkaitamme heidän toiveidensa mukaisen lopputuloksen löytämiseksi ja siihen myös pääsemiseksi.

Osaamme arvioida kiinteistöjen, tavaraerien, yms. realistisen arvon ja neuvomme asiakkaalle viisaimman etenemistavan parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi.

Ostamme kuolinpesien ja perikuntien tavaraeriä ja vastaamme niiden kuljetuksesta. Sopimuksesta riippuen teemme myös loppusiivouksen.  

Tarvittaessa yhteistyökumppanimme voi remontoida ja ottaa myyntiin asiakkaidemme kiinteistöjä. 

Voimme siis hoitaa kaiken aina perikunnan neuvomisesta ja lakipalveluista aina asunnon tyhjentämiseen, remontointiin sekä myyntiin asti.

Ensimmäinen käynti, sekä arviokäynnit ovat meillä aina ilmaisia. Pääpaikkamme on Oulu, mutta toimimme koko Suomessa. Asiakkaiden arvostaminen, ystävällisyys ja rehellisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Emme pahastu, vaikka ette alkaisikaan yhteistyöhön kanssamme.

OSTO

Ostamme niin yksittäisiä esineitä, kuin isoja tavaraeriä. 

Yksittäisistä esineistä suosimme enemmän antiikkia, militariaa ja arvoirtaimistoa.

Isommissa tavaraerissä suosimme perikunnan jäämistöjä, muuttoirtaimistoja, sekä yrityksien loppuvarastoja ja konkurssipesiä.

"Ei esinettä niin pientä tai tavaraerää niin suurta, etteikö meille kannattaisi sitä tarjota..."

VAIHTO

Kaupankäynti on perinteisesti ollut vaihtamista. Haluttu tuote vaihdetaan arvopaperiin, eli rahaan. Arvopaperin sijalla on voinut olla myös jokin muukin tuote, josta tavaran myyjälle on ollut hyötyä, mutta tavaran ostajalla taas vähemmän hyötyä. Kun kaupassa vaihtuu muutakin kuin arvopapereita, niin tällöin puhumme vaihtokaupasta.

Vaihtokauppa helpottaa huomattavasti kaupankäyntiä, sillä tavaran ostaja voi jättää arvopapereita sellaiseeen kaupankäyntiin, jossa ei vaihtokauppaa tunneta.

Harrastamme vaihtokauppaa laajalla 

rintamalla. Vaihdamme myös kalliimpaan.

LAHJOITUS

Isoja irtaimistoja ostaessa tulee vastaan myös sellaisia esineitä, jotka eivät sovi meidän myyntikanaviimme. 

Tällaiset esineet lahjoitamme Uusi Perinne Ry:lle, joka taas lahjoittaa esineet apuatarvitseville.